lørdag 13. oktober 2012

Kurs i sosiale medier, blogg og foto for deg over 50


Deichmanske bibliotek arrangerer prosjektet Hallo Verden hvor de tilbyr kurs i sosiale medier, blogg og foto for de over 50. Det består av et kurs over tre dager i oktober. På Lambertseter er datoene  30/10, 01/11 og 05/11. (NB! Få plasser - først til mølla gjelder) . Les mer på bibliotekets nettsider. 

Beskrivelse av kursinnholdet:


Dag 1: Skrivekurs med forfatter Gro Dahle

Gro Dahle er en anerkjent forfatter og skrivepedagog. Hun har gitt ut bøker i ulike sjangre, men er kanskje mest kjent for barnebøkene sine som hun blant annet gjør sammen med mannen sin, illustratøren og forfatteren, Svein Nyhus. Dahle var festspilldikter i Bergen i 1999, og hun har bl.a. mottatt Brageprisen for beste barnebok 2002. Gro har holdt flere skrivekurs for grupper med ulik bakgrunn.

Dag 2: Fotokurs med fotograf Carsten Aniksdal
Carsten har arbeidet som freelance-fotograf i mange år og har levert bilder til blant andre ulike forlag og filmselskap samt bedrifter og foreninger. Han står også bak flere egne prosjekter av mer kunstnerisk art. Carsten har utdannelse fra Film og TV-Akademiet (NISS) hvor han også selv fungerte som kursholder. Se: http://aniksdal.sekt.no/ for mer informasjon.

Dag 3: Kurs i sosiale medier med Vidar Haagensen
Vidar har holdt ulike foredrag, kurs og oppfølging for medlemmer og tillitsvalgte i Norsk Forbund for Utviklingshemmede (NFU). Han har holdt kurs innen sosiale medier til forskjellige målgrupper med ulike ferdigheter. I tillegg har Vidar holdt innlegg og foredrag for ulike forsamlinger for å stimulere til mer aktivitet i sosiale medier.
Grunnleggende kunnskaper i tekstbehandling, filbehandling og bruk av internett er en forutsetning.
Alle deltakere må ha med egen bærbar PC og digitalt kamera.
Gratis lunsj og kaffe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar